Детска градина „Мир“ празнува своя 45-и рожден ден

Детска градина „Мир“ празнува своя 45-и рожден ден

С много балони, детски усмивки и пищна програма от песни, стихове и танци Детска градина „Мир“ в Мездра отпразнува своя 45-и рожден ден на сцената на Дома на железничаря.

Празничната програма откриха възпитаниците на театралната група „ТЕМП“ към Младежки дом – Враца с ръководител Георги Врабчев. Театралите на групата впечатлиха присъстващите със своята визуална интерпретация на опасната игра с огнени кълба.

След тях на сцената се изявиха малчуганите от детската градина. Децата с радост изиграха куп танци, сред които „Патешки“, „Мики маус“ „Чунга чанга“, „Детска планета“ „Ръченица“ и др.

Зрителите и гостите на концерта имаха възможност да се насладят и на певческите заложби на децата. Те изпълниха няколко песни, сред които „Дилмано, дилберо“ и „Рачо капитана“

За финал на продължилия близо 2 часа и половина спектакъл, кметът на Общината инж. Генади Събков връчи поздравителен адрес по случай празника.

 

„В момент като този е трудно да спестя своето вълнение от изпълненията и изявите на всички. Представям си какво е на родителите, на бабите и дядовците, колко специални и колко горди се чувстват след чудесните изпълнения на своите деца. Невероятно е. Поздравления. Сигурно в основата на успеха са генетичните заложби, знанията, уменията, ролята на семейството, но без г-жа Цветкова, без страхотния екип, тези резултати нямаше да бъдат такива, каквито са. Поклон пред вашия труд!“, заяви в словото си инж. Събков.
2017-05-24 12:35:18