С дерби ще започне традиционният футболен турнир на малки вратички

С дерби ще започне традиционният футболен турнир на малки вратички

Победителят от миналогодишното издание на футболния турнир на малки вратички за фирмени, селски и квартални отбори „Пчела Майка – Нашенци“ ще срещне отборът на „Околчица“ – Моравица, подвизаващ се в „А“ Областна футболна група. Жребият бе изтеглен на техническа конференция със секретар Жанета Маринова.

В седемнадесетото издание на турнира ще се включат 13 отбора. Група „А“ бяха поставени отборите „Манастирище 2000“, „Мездра-98“, „Крета“ и „Млади надежди“. В група „В“ ще играят „ЛИВ“, „Сборная“ и „Феърплей“. В група „С“ са отборите „Ботев – Брусен“ „Art Techno Group” и командата на „SEBN”. В група „D“ сили ще мерят „Околчица“, „Пчелна майка – Нашенци“ и „Площад „Македония“. Всички срещи ще се играят на хандбалното игрище на СУ „Иван Вазов“ в Мездра. Груповата фаза на турнира ще се проведе по схемата „Всеки срещу всеки“, а след края ѝ ще бъде теглен жребий за директните елиминации на четвъртфиналите.

Турнирът ще бъде открит на 24 април от 18:20. Веднага след дербито „Околчица“ – „Пчелна майка – Нашенци“ ще се изиграе срещата от група „А“ между отборите на „Манастирище 2000“ и „Крета“.

 

От Районното управление на полицията в Мездра приканват зрителите на 23-те футболни срещи в рамките на 12 дни да не паркират колите си на зелените площи около училището, както и да съобразяват избора на паркомясто с пътните условия и трафика.
2017-04-21 09:42:55