Борса търси работа на 1500 човека в Мездра

Борса търси работа на 1500 човека в Мездра

 

Дирекция "Бюро по труда" – Мездра организира за пети път трудова борса за безработни лица, целяща да бъде мост между работодателите и търсещите работа лица.  В борсата се включиха представители фирмите „Техкерамик – М“ – Мездра, СЕ Борднетце България – сайт Мездра, „Роял“ ООД и ЛКС ООД – Мездра, Военно окръжие – Враца, „Ричмарт Топмен“ – Русе, „Метизи“ АД – Роман и „Трендвалкер“ – София.

 Директорът на Дирекция "Бюро по труда" – Мездра Катя Мудрова представи всички работодатели, като сподели, че до края на февруари безработни са над 1500 лица, повече от половината – жени.

 Кметът на Мездра Генади Събков съобщи, че Общината започва подбор на младежи до 29-годишна възраст по програма за временна трудова заетост. Задачата на желаещите да се трудят ще бъде свързана с благоустрояването на града и подпомагане на дейностите на Общинско предприятие „Чистота“.

 

След официалната част на трудовата борса работодатели и търсещи работа се срещнаха очи в очи, за да обменят контакти и възможности за развитие.
2017-03-28 17:14:21