Деси Добрева пее в Козлодуй

Деси Добрева пее в Козлодуй

Община Козлодуй посреща празника на виното и любовта с много изненади, огън и подаръци за гостите и жителите на крайдунавския град.

От 16.30 ч. на площада в Козлодуй ще се проведе конкурс за вкусни мезета и пенливо вино от местни производители. Читалищни състави ще представят обичая и ще предложат богата програма, а кулминацията на тържеството ще бъде специалното участие на певицата Деси Добрева, която ще поднесе тематичен концерт за празнуващите с подбрани български песни. Голяма жарава ще топли присъстващите. Бяло и червено вино ще се предлагат като подарък от Община Козлодуй, а курабийки с формата на сърце са част от изненадите от името на кмета.

„Сред тематичен базар за вино, сладкиши, баници, сувенири и мартеници гостите на тържеството ще могат да изберат подарък за близък или артикул за семейството.  За празнуващите Свети Валентин, също са подготвени много изненади”, съобщиха от общината в крайдунавския град.

Младежкият парламент пък подготвя събитие под надслов „Любов с гаранции”, на което ще се промотира безопасният секс, а подаръци за участниците в интерактивните игри ще бъдат презервативи, дарени от местни аптеки. Празникът се организира със съдействието на АЕЦ „Козлодуй”.

 
2017-02-14 11:16:18