Денонощен щаб спаси Бяла Слатина в снега

Денонощен щаб спаси Бяла Слатина в снега

Денонощен щаб спаси Бяла Слатина и селата в общината от инциденти и хаос при сериозните снеговалежи през последните дни. Кметът Иво Цветков благодари на народния представител от ГЕРБ Красен Кръстев, служителите на администрацията и фирмите, които помагали в битката със снежните преспи.
Денонощният щаб бе разкрит по идея на депутата Кръстев. При първите по-обилни снеговалежи в общината бе свикан кризисен щаб, на който се очертаха плановете за действие. Народният представител предложи да заработи дежурно координиращо звено, което непрекъснато реагираше на сигнали от граждани и събираше информация за актуалната обстановка и държеше обществото информирано.
„Позволете ми да изразя своята благодарност към Вас за адекватната намеса и предоставената подкрепа във връзка с възникналата усложнена зимна обстановка на територията на Община Бяла Слатина след обилния снеговалеж и свързаните с него затруднения за всички жители на общината. Благодарение на Вас и  служителите на общинска администрация, които без колебание заявиха готовност за съдействие, създаденото дежурно координиращо звено денонощно имаше връзка с хората, предоставяйки им събраната информация за актуалната обстановка посредством наличните информационни канали”,се казва в благодарствено писмо, изпратено от кмета до Красен Кръстев.
Градоначалникът допълва в него, че високо цени помощта в трудния момент и е безкрайно благодарен за отзивчивостта и оказаното активно съдействие.
Благодарствено писмо от кмета на Община Бяла Слатина бе изпратено и до служителите на общинското предприятие „Чистота и строителство” и фирма „Сребреня”, които участвали в почистването и поддръжката на пътните участъци.


1
2
3


2017-01-13 17:46:17