D2 пеят в Козлодуй на 1-ви декември

D2 пеят в Козлодуй на 1-ви декември

На първи декември в града се очаква специално събитие с участието на D2 – рок динозаврите на България. Програмата започва с кратки представяния на читалищни състави от цялата община. На коледна тематика децата подготвят празнични изненади, а Дядо Коледа ще зарадва малки и големи. Тържеството започва в 17.00 часа, когато в центъра на площада ще пламне буен огън.
В 17.30 часа застъпват D2 и ни очаква един час рок парчета на живо. Сцената пред градското читалище ще събере изпълнителите от популярната рок група, а жителите и гостите на Козлодуй ще могат да се насладят на най-известните им парчета. Концертът е подарък от атомната електроцентрала за всички младежи в общината.
В 18.30 часа градът ще притихне, за да блесне в пълния си блясък коледното настроение. По това време ще светнат коледните лампи на Козлодуй. За всички присъстващи ще има топъл чай, греяно вино, какао и сладкиши за децата. Празненствата по населените места – Хърлец, Гложене, Бутан и Крива бара ще бъдат съответно на 2-ри, 3-ти, 4-ти и 5-ти декември. Навсякъде ще има забавления за децата, а кметът на общината ще уважи лично всички тържества

 
2016-11-21 10:44:31