„Мениджър за един ден” в Козлодуй

„Мениджър за един ден” в Козлодуй

Ако така продължавате да работите, ние ще гласуваме за вас. Това заявиха млади хора, участващи в инициативата „Мениджър за един ден”, които бяха на среща с кмета на община Козлодуй, Маринела Николова. „Всичко, което правите е видно за хората и ние като бъдещи гласоподаватели ви заявяваме, че ако така работите още три години, ще ви подкрепим за следващ мандат”, коментираха младежите в кабинета на кмета.

Те бяха в Общината повече от два часа, като част от програмата им включваше присъствие по време на заседанието на Щаба за изпълнение на План за защита при бедствия. Бяха коментирани мерките, които се вземат на общинско ниво във връзка с подготовката на зимното снегопочистването с представители на атомната електроцентрала, полицията, пожарната, ЧЕЗ, болницата, общинското предприятие.
Младежите по свое желание избраха кабинетите и дирекциите, които искат да посетят.
В края на инициативата всички ученици от СУ „Христо Ботев” бяха на среща с кмета, на която споделиха своите идеи, чуха намеренията на Общината в сферата на инфраструктурата, младежките политики и образованието. Тъкмо в края на срещата в Община Козлодуй, изненадващо пристигна областният управител Малина Николова, която беше тук за инспекция на обектите, които се санират по Националната програма за енергийна ефективност. Така младите хора се запознаха лично с още един управленец, в случая представител на държавата.
„Радвам се, че придобихте представа за работата на администрацията. Сами видяхте, че е всичко е доста динамично. Хората в екипа са мотивирани и се стараят да работят гонейки високо темпо, както и добро качество на работата. Пожелавам ви да реализирате мечтите си и да се върнете в нашата община като образовани специалисти, да намерите приложение на своите знания и идеи”, пожела Маринела Николова на младежите и им поднесе подаръци.

 

 
2016-11-18 20:43:46