Татковци влязоха в клас през Седмицата на бащата в Мизия

Татковци влязоха в клас през Седмицата на бащата в Мизия

Татковци на третокласници от Мизия влязоха в клас с децата през Седмицата на бащата. Учениците от 3 „б” клас изненадаха родителите си със специални „мъжки” покани с елек и вратовръзка. Самите бащи се включиха в любопитни учебни акции.  Деца и бащи засадиха в двора на училището кипариси и цветя. Двама татковци пък изнесоха по един урок в класа. Стойчо Вълчев проведе час по физическо възпитание и спорт, а Владислав Гечев - по гражданска защита.

Незабравима среща спрофесионалистите от МВР в АЕЦ Козлодуй и огнеборците в атомния град. Те показаха на деца и бащи работните си места, техническите средства, които използват, и им разказаха интересни моменти от трудовото си ежедневие.

Бащи и деца участваха заедно в спортния празник, разделени на три отбора, между които се разгоря оспорвана надпревара. Накрая всички получиха медали за участие. Учениците и родителите се събраха в общинския клуб, където с презентация разказаха за всичко, което са преживяли през седмицата заедно. Те прочетоха и своите разкази - истории с татко. Момчетата поздравиха родителите си с „мъжки” танц, а момичетата танцуваха танго с бащите. Директорката на училището връчи на всеки татко сертификат „Баща на място”, а на вълнуващият финал третокласниците рецитираха заедно Вазовата „Молитва”.

 
2016-11-18 16:19:29