Училището в Краводер си има изнесена класна стая

Училището в Краводер си има изнесена класна стая

В класна стая сред природата ще се учат децата от основното училище в Краводер. В истински празник се превърна откриването на новата придобивка на школото. Директорът Юлияна Михайлова заяви, че „зелената класна” е изработена по проект на МОСВ, който е на стойност 4 993 лв.
„Много съм радостна, че успяхме да го реализираме. Трета година кандидатствахме и най-накрая ни одобриха”, заяви директорът.
Гости на откриването на новата класна стая бяха кметът Петър Данчев, заместникът му Диана Милетиева, председателят на общинския съвет Петър Комитски, зам.областния управител на Враца Мирослав Комитски и други общественици. Кметът Данчев и директорът на училището прерязаха лентата на изнесената класна стая. Те се намира в двора на школото, на мястото на някогашен фонтан. Малчуганите бяха изключително радостни, че по някога ще имат възможността да се учат на двора. Кметът Петър Данчев пожела на училището още много реализирани проекти и успех на малчуганите в клас. По случай празника малчуганите бяха подготвили богата програма, с която изненадаха гостите си.

 
2016-10-27 10:27:25