Цаконица победи на стрелбите в Мездра

Цаконица победи на стрелбите в Мездра

На 18 септември се проведе 11-ия ловен събор на „Ловно- рибарско дружество Мездра-Роман”. Стотици ловци и техните семейства от общините Мездра, Роман и Враца се включиха в традиционната проява. Тази година стрелбището в м. Рудината посрещна участниците в събора с 30 нови дървени маси и 120 пейки, на който можеха удобно да се разположат всички желаещи, както и с кашпи с цъфнало мушкато. Съборът беше открит от председателя на сдружението д-р Григор Томов.

„Радвам се, че вашето сдружение се развива и продължава славните традиции, че поддържате и подобрявате своето стрелбище и правите този събор”, поздрави присъстващите инж. Георги Младенов от НЛС-София.

Той награди и участниците в стрелба-скийт. В индивидуалната надпревара първи стана Йордан Йорданов от Цаконица, следван от Момчил Иванчев от Враца, а трети е отново представител на Цаконица-Димитър Йотов. Логично дружинката в Цаконица взе първото място в отборното класиране, следвани от отборите на Лик-2 и Лик-1. Съдия на състезанието бе Пламен Георгиев.

Всичко за ловния събор очакавайте в новия брой на в. "Враца днес".
2016-09-18 14:06:17