Цецка Цачева: Кнежа върви във вярната посока

Цецка Цачева: Кнежа върви във вярната посока

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева, областният управител на Плевен Ралица Добрева и народният представител Красен Кръстев бяха сред официалните гости на официалното откриване на Панаирни дни-Кнежа 2016 г.в събота. Цецка Цачева разговаря с граждани на централния площад „Пенчо Янкулов” и посети щанда на местното пчеларско дружество „Акация”.

„Никога не съм виждала този площад така пълен, пъстър и празничен. Хубаво е, че оставате верни на традициите да се съберете с роднини и приятели в края на август и да прекарате заедно незабравими мигове. Чудесно е, че площадът е пълен с млади хора, с прекрасни деца, заедно със своите баби и дядовци. Кнежа върви във вярната посока и това личи в усмивките на всички вас тази вечер. Пожелавам ви така да е и занапред. Насладете се на хубавите концерти, които общината е приготвила за вас”, заяви председателят на Народното събрание от сцената на панаира.

Преди това той бе открит от кмета на общината Илийчо Лачовски. „Панаирът е време, когато ние отваряме душите и домовете си за близки и приятели. Повод да споделим пълната трапеза, домашния уют и хубавите спомени от детството, които не можем да забравим. Свидните спомени за улицата, където сме играли, за нашите баби и дядовци, за приятелите. Те ни свързват неразривно за цял живот с нашия роден град.

Искам да благодаря на г-жа Цецка Цачева за подкрепата, която ни оказва за да преодолеем предизвикателствата, които стоят пред нас и с общи усилия да направим така, че всички наши съграждани да имат по-добра среда за живот и по-добър стандарт”, заяви в словото си Лачовски.

Празничната вечер започна с изпълнение на гайдарски състав „Петко Войвода”, който дефилира по главната улица и чиято свирня огласи центъра на Кнежа. За всички деца на площада имаше балони, раздадени им от преоблечените като приказни герои ученици. Огненото шоу на тримата танцьори от формация „Дивинитас”- София завърши с ефектен горящ надпис „Панаирни дни Кнежа 2016”. След това за доброто настроение на всички се погрижи фолк примата Камелия. Красива заря бе кулминацията на панаирната вечер.

 


Сн. 2
сн.2
Сн. 3
сн.4


2016-08-28 09:50:08