Търсят деца таланти в Бяла Слатина

Търсят деца таланти в Бяла Слатина

Деца таланти ще търси община Бяла Слатина. Администрацията организира конкурс с цел откриване и насърчаване на деца с изключителни умения в изкуствата, науката, музиката и други области.  Участниците в конкурса ще бъдат оценявани от тричленно жури. По регламент в надпреварата могат да се включат ученици от І до ХІІ клас от цялата община. Конкурсът ще се проведе в два етапа: индивидуални изпълнения – до 5 минути и групови изпълнения отново до 5 минути.  Заявката за участие в конкурса трябва да включва :  трите имена на участника, населеното място, училището, което посещава, телефон за връзка и описание на специалните умения, които притежава.                                                                             

Позволени в състезанието  са всякакви маски и аксесоари, необходими за пресъздаване на сценичната роля. Не се допускат обаче живи животни, запалителни вещества, остри предмети, както и декори и реквизити, оставящи след себе си следи на сцената, които биха попречили на следващите изпълнители. Декорите за всяко изпълнение трябва да бъдат внесени преди изпълнението за не повече от 10 секунди и изнесени до 10 секунди след приключване.

Журито ще оценява 3 компонента за максимален бал 10 точки: техника на изпълнителя, композиция и хореография, както и сценично поведение, визия и сложност.

* за информация и контакти:

тел.: 0915/882-151 Петя Пешева; 0915/882-154 Теменуга Муслийска

email: [email protected]

 

 

 
2016-08-19 10:53:15