Вижте какво направиха вандали пред Община Козлодуй (Видео)

Вижте какво направиха вандали пред Община Козлодуй (Видео)

Охранителна камера е заловила двамата вандали, които са прекършили палмите пред входа на Община Козлодуй, научи "Враца днес". Извършителите се издирват. Както вече Ви информирахме в началото на седмицата се състоя спешна среща между местната управа, органите на реда и будни граждани във връзка с вандалските брояви в града и джигитите, които не спазват Закона за движение по пътищата. От общината бяха категорични, че ще бъдат безкомпромисни към нарушителите. Грозят ги глоби и поправителен труд. Снимките и видеоклиповете от охранителните камери, които са ги заснели, ще бъдат публикувани в социалните мрежи, за да бъдат разкривани по-бързо извършителите.
Днес стана ясно, че са откраднати и бреговите знаци, които бяха монтирани по брега на река Дунав в града. Същите са изключително важни за корабоплаването в района.
"Моля, при констатирани посегателства върху бреговите знаци, да сигнализирате на денонощния телефон за сигнали в Община Козлодуй - 0973 80784 и на тел. 0973 80420 в РУ Козлодуй", призоваха от местната управа и допълниха, че очакват съпричастност от страна на гражданите.

Линк към видеото:
https://www.facebook.com/obshtina.kozloduy/videos/677706335715722/

 

 
2016-07-19 16:41:05