Липница е образец за ред и чистота

Липница е образец за ред и чистота

Чистотата, редът и уличното осветление в Липница са главните грижи на кметът Румен Шопов. Това се вижда веднага. Навсякъде в селото се трудят работници, назначени по социална програма, които разкрасяват зелените площи и улиците.   

Община Мизия е кандидатствала за 1.8 млн. лева по програма за развитие на селските райони за цялостно асфалтиране на две улици в Липница, съобщи Шопов. Предвижда се и основен ремонт на централния парк. Той включва подмяна на старата тротоарна настилка с асфалтобетонова, която е по-здрава, нови съоръжения за детска площадка, поставяне на нови пейки, кошчета, както и освежаване на зелените площи със засаждане на декоративни храсти и дървета.

Селото ще отбележи своя празник в събота. От кметството канят всички жители и гости на Липница да присъстват на откриването от 20 ч. с концерт на Орхан Мурад и на дискотека от 22 ч.

„Желая на всички жители на моята много обичана Липница здраве, късмет, берекет, кураж, много сбъднати мечти и вяра в по-доброто бъдеще! Весело изкарване и незабравими спомени от селищния празник!”, отправи сърдечен поздрав кметът Румен Шопов.


сн1

Коментари2016-06-23 11:43:54