ЦДГ "Радост" отпразнува 70-годишнина

ЦДГ

С красив и емоционален концерт ЦДГ "Радост” №1 в Бяла Слатина отпразнува своята 70-годишнина. Във фоайето на културния дом бе подредена изложба, представяща развитието на детското заведение през годините. С китка здравец и питка с шарена сол бяха посрещнати гостите на милото тържество. Сред тях бяха кметът на общината инж. Иво Цветков, председателят на ОбС Веселка Борисова, директорите на дирекции Боряна Петкова и Татяна Пеняшка, кметицата на Бърдарски геран Станислава Кръстева, общински съветници, директори на учебни заведения, много бивши учители.

Малките таланти от детското заведение рецитираха, пяха и танцуваха, раздавайки се на сцената за радост на своите родители и учители, които ги посрещаха с аплодисменти. С банатски танци се представиха и възпитаниците на филиала на градината в с. Бърдарски геран.

Директорът Павлина Муташка благодари на всички, допринесли за развитието на градината през тези 70 години. Много цветя, подаръци и поздравителни адреси получи колективът на детската градина. Както подобава на рожден ден, за всички деца и гости имаше и почерпка.

 


1
2
3
4
5
6


2016-05-21 16:58:10