Цял месец чистят в Мездра

Цял месец чистят в Мездра

Голямо пролетно почистване стартира в Мездра от 22 март.

Съгласно наредба на общинския съвет задължение на собствениците на имоти и живеещите в сгради в режим на етажна собственост е поддържането в приветлив и естетичен вид на имотите и прилежащите към тях територии.

От общината съобщават още, че събраните отпадъци могат да се поставят на временните площадки, намиращи се на ул. „Ц. Церковски” /ул. „Искър”, ул. „Патриарх Евтимий” - от двете страни на базата на ОбП “Чистота” и до гробищния парк, ул. „Витоша”/ул. „Георги Кирков”, ул. „Стефан Караджа”/ул. „Сливница”, ул. „Христо Ботев” - срещу бензиностанция ”Фар Петролиум”, ул. Динко Петров /спортна площадка/, ул. „Хр.Смирненски”/ ул. „Л.Каравелов”, ул. „Георги Кирков” / ул. „Захари Стоянов”, ул. „Дружба” - зад Младежкия дом, ул. „Л.Каравелов” - Боденска рампа и ул. „Оборище”/ул. „Добруджа”.

Пролетното почистване на града ще продължи до 22 април. „През целият период ще се извозват и събрани отпадъци от граждани по предварителна заявка в Общинско предприятие “Чистота” или на тел. 0910/93375. При необходимост контейнерите за битови отпадъци ще се обслужват и допълнително извън утвърдения график”, поясняват от Община Мездра.


Коментари2016-03-25 13:52:27