Цветан Цветанов идва в Софрониево

Цветан Цветанов идва в Софрониево

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети днес /18.03.2016 г./ мизийското село Софрониево, за да подкрепи кандидата за кмет от ГЕРБ Демира Димитрова.

Той ще се включи в заключителното предизборно мероприятие „На две крачки от доброто”, което ще започне от 16.30 часа и ще се проведе на площада в селото.

За да подкрепят Демира Димитрова в Софрониево ще бъдат и народните представители инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев, Малина Николова – общински ръководител на ПП ГЕРБ и кметовете на Враца – Калин Каменов, на Козлодуй - Маринела Николова, на Търнава - Габриела Раловска и на Селановци – Росица Койнова.

 В концерта ще участват Светлин Миланов – носител на специална награда от „Пирин Фолк”, певческа група „Чаровнички“ от с. Софрониево, духовата музика на с. Гложене и танцовите състави на Враца, Козлодуй и Селановци.

Димитрова стигна до балотажа, след като на първи тур спечели най-голям процент от вота. За кандидата на ГЕРБ гласуваха 41,65 % от избирателите. Кандидатът за кмет на с. Софрониево от ПП ГЕРБ е под номер 2 в бюлетината.

 
2016-03-18 09:36:13