Местните избори бяха знак за успешна 2015 г.

Местните избори бяха знак за успешна 2015 г.

Иво Цветков – кмет на Община Бяла Слатина


Каква според Вас беше изминалата 2015 година за Община Бяла Слатина?

Оценка за изминалата година преди мен направиха жителите на Общината. Признанието и доверието, което ни засвидетелстваха на местните избори е знакът за успешна 2015 година.

Въпреки трудностите, ние успяхме да реализираме спечелените проекти. Голям успех за нас е стабилизирането на финансовото състояние на общината. Постигнатите резултати ни дават самочувствие на хора, които не само знаят какво искат, но имат знанията и куража да го постигнат.

Какво очаквате от новата 2016 година и ще бъде ли тя по-добра?

Всяка Нова година идва с надежди и очаквания да бъде по-добра, по-успешна. Да има повече успех и радост във всяко семейство, благоденствие във всеки дом. Иска ми се повече хора да повярват, че просперитетът на Бяла Слатина е в наши ръце и всичко, което правим е в полза на всички, които живеем тук.

Ако трябва да конкретизирам нещата за по-доброто бъдеще, то основните приоритети и през 2016 година ще бъде финансовата стабилност на Общината, успешна реализация на нови социални и инфраструктурни проекти.

Какво ще пожелаете на жителите на Общината за коледните и новогодишни празници?

Здраве, оптимизъм и увереност, че ни очакват по-светли, по-добри дни! Нека всеки ден намираме повод да се усмихнем, да кажем добра дума, да подарим човечност!

Весела Коледа! Мирна, щастлива и щедра Нова година!

Какво бихте си пожелали в личен план за новата година?

Здраве и малко повече време за най-близките хора - моето семейство.
2015-12-26 10:14:36