Очаквам успешна реализация на проекта за възстановяване проводимостта на река Скът

Очаквам успешна реализация на проекта за възстановяване проводимостта на река Скът

Д-р Виолин Крушовенски – кмет на Община Мизия


Каква според Вас беше изминалата 2015 г. за община Мизия?

За община Мизия 2015-та беше трудна година, белязана от ежедневна борба за преодоляване на катастрофалните последици, които ни остави наводнението през 2014 г., от усилията пострадалите да получат помощ за възстановяване на съсипаните си домове.

Но въпреки разрухата и мъката градът и хората оцеляха. Най-хубавото и радостно нещо е, че младите мизийки имат кураж и сила да раждат деца, учителите в детските градини и училищата да ги учат, а те да ни радват със своите успехи и постижения.

През 2015 г. реализирахме редица проекти в града и селата, и дадохме старт на нови. Проведохме едни трудни местни избори и аз благодаря на хората, че ме подкрепиха отново, че ми повярваха.

Какво очаквате от новата 2016 година и ще бъде ли тя по-добра?

Силно се надявам тя наистина да е по-добра за всички в общината. Да има работа и прилични доходи, за да останат младите хора тук, за което са нужни инвестиции в нашия беден Северозападен регион.

Иска ми се да вярвам, че пострадалите при бедствието мои съграждани ще намерят сили и средства, за да се върнат отново в домовете си.

Очаквам през новата година да се реализира успешно проекта за възстановяване проводимостта на река Скът, а също така да спечелим и изпълним и други.

Какво ще пожелаете на жителите на общината за коледните и новогодишни празници?

Да са светли и радостни, изпълнени с топлота и обич, и с надежда за по-честити и щастливи дни, за здраве и благоденствие!

Какво бихте си пожелали в личен план за новата година?

Здраве, за да споделям радостните и щастливи мигове със семейството и приятелите, и сили, за да работя за доброто на хората от общината.
2015-12-24 15:11:52