Коледен благотворителен концерт в помощ на бездомните животни в Мездра

Коледен благотворителен концерт в помощ на бездомните животни в Мездра

В навечерието на Рождество Христово в Денс клуб „Роял” - Мездра се състоя Коледен благотворителен концерт в помощ на бездомните животни.

Инициатори за неговото провеждане бяха вокалните групи „Wings”, „Little wings” и „ Baby wings” и хип-хоп формациите „Keep it Real” към Детския комплекс, а главни организатори техните художествени ръководители - музикалният педагог Тони Яшова и Елеонора Бутакова.

Освен трите вокални групи и хип-хоп формациите на сцената се изявиха индивидуално подрастващите певчески таланти Данита, Ева, Тереза, Натали, Ивана, Александър, Ина, Магдалина и Ангелина, дарявайки безвъзмездно таланта си за благородната кауза.

От благотворителния вход за концерта бяха събрани 1012, 10 лв., които водещата на събитието Ния Аспарухова връчи на Станислав Марински, основател на сдружението „В помощ на животните в Мездра”. Паралелно с концерта „Animal help” - Мездра организира Коледен благотворителен базар на коледни играчки и сувенири, от които досега са събрани 640 лв. Съпричастни към хуманната идея граждани дариха допълнително пари, кучешка храна и аксесоари.

Средствата ще бъдат изразходвани за отглеждането на бездомните кучета, настанени в приемника в с. Долна Кремена, в който доброволците от сдружение „В помощ на животните в Мездра” се грижат за повече от 80 бездомни кучета. Само за половин година в приемника са настанени над 100 кучета, 20 от които са „осиновени” от хора с големи сърца.

„Благодарим от сърце на всички за проявената съпричастност, милосърдие и щедрост, споделиха в социалната мрежа от „Animal help”. Нека направеното от Вас добро се върне стократно на Вас и Вашите близки. Приемете нашата огромна благодарност! Бъдете здрави и запазете добрите си души неопетнени!”

Мирослав Гетов

 
2015-12-23 10:25:26