Маринела Николова положи клетва като кмет на Козлодуй

Маринела Николова положи клетва като кмет на Козлодуй

На официална церемония днес в заседателната зала на община Козлодуй положиха клетва и встъпиха в длъжност новият кмет на общината Маринела Николова /ГЕРБ/, кметовете на Хърлец - Огнемир Симов, на Гложене- Петко Петков, на Бутан Ивайло Иванов и на Крива бара- Илиян Иванов и новите общински съветници - Стефан Спасов, Йордан Иванонски, Симеон Симеонов, Николай Петков, Стефан Александров, Юлиян Тошев, Дучко Петров, Марийка Коларова, Цоло Цолов, Анатоли Абаров, Боряна Добрева-Златанова, Стела Бачийска, Валери Попов, Рашо Първанов, Валери Кирилов, Ангел Лалюв, Георги Калинов, Ивайло Маринов, Цветанка Антонова, Мая Занева и Биляна Стояновска-Еленчева.

На тържествената сесия присъства евродепутатът Владимир Уручев, областният управител Малина Николова и нейните заместници Мирослав Комитски и Ирина Иванова.

За председател на ОбС –Козлодуй бе избрана Мая Занева. Първото заседание бе водено от Боряна Златанова. Досегашният кмет на Община Козлодуй Румен Маноев предаде символа на града в ръцете на новия кмет Маринела Николова. Той поздрави кметовете и новите общински съветници за куража да се включат в управлението на общината. В словото си Маноев подчерта, че оставя общината в добро финансово състояние и пожела успех на всички в начинанието. На свой ред Маринела Николова обеща, че ще заложи на честност и прозрачност в управлението. След края на сесията новият кмет на община Козлодуй засади вечнозелено дърво в двора на Общината, като символ на едно добро начало и успешен мандат.


1
2
3
4

Коментари2015-11-06 19:47:21