„Ботев” /Враца/ търси противник за контрола

„Ботев” /Враца/ търси противник за контрола

„Ботев” търси спешно противник за първата контрола от подготовката си. Свободната дата за този спаринг е 24 януари, съобщи старши-треньорът на врачани Адалберт Зафиров. Проблемът в намирането на съперник е свързан с факта, че повечето отбори от региона започват по-късно подготовката си за пролетния полусезон, а Зафиров иска тим от по-ниска дивизия за първата контрола:

„Тъй като има отбори, които започват по-късно подготовката, ще трябва да изчакаме още малко, за да уточним детайлите. Искаме да започнем серията от проверки с по-непретенциозни съперници и да завършим с най-силните. Трудно е да договорим първите контроли, но вече е ясно, че на 31 януари играем контрола със „Спартак” /Плевен/. Дали ще е във Враца или в околността, ще стане ясно по-късно. Зависими сме и от времето, но това не е кой знае какъв проблем. Искам да започнем проверките на 24 януари, но още търсим противник за тази дата.”

„Ботев” започва подготовката си на 15 януари, като до 4 февруари ще се готви в домашни условия. След това врачани заминават за 2 седмици на подготвителен лагер в Сандански, където планират да изиграят между 3 и 5 контролни срещи. Адалберт Зафиров ще доведе футболистите си в града под Околчица седмица преди началото на пролетната кампания в „Б” футболна група, което е на 28 февруари.


Коментари2015-01-06 11:34:27