Топлофикация Враца призовава абонатите да направят самоотчет

Топлофикация Враца призовава абонатите на реален отчет да направят самоотчет

„В седмицата от 25 януари ще бъдат извършени месечните отчети на клиентите на Топлофикация Враца на реален отчет“ съобщи изпълнителният директор инж. Радослав Михайлов.

 „Предвид ниските температури, извънредната ситуация и нестабилната обстановка, с грижа за запазване на здравето на всички нас,се обръщаме към нашите абонати на реален отчет. Призоваваме нашите клиенти да извършват самоотчет и да ни го предоставят чрез попълване на данните в секция „Самоотчет“ на сайта на дружеството http://toplo-vr.com или на националния номер 0700 89 032, бутон 1.“ призова изпълнителният директор.

 Инж.Радослав Михайлов обърна внимание, че при затруднения с извършване на отчета, клиентите ще бъдат консултирани по телефона от експертите, които са дежурни.

„Специалистите на Топлофикация Враца ще са на разположение със стандартно време - всеки делничен ден от 8,00 до 16,45 ч. Предварително благодаря на врачани, които изпълняват нашите препоръки и с това се грижат за здравето на всички нас“ обърна се инж. Михайлов.
2021-01-25 12:20:35