Заведенията на бунт: Отварят врати в един ден

Заведенията на бунт: Отварят врати в един ден

"Ако до 2 седмици не се вземе решение за отваряне на нашия сектор, тъй като ние сме на последно място по заболеваемост в Европа, ние няма накъде да паднем повече - ще приложим италианския модел. Всички заведения ще отворят в един ден и ще работят оттук нататък. От един момент нататък вече няма какво да се губи. Повече няма да чакаме". Това заявява в телевизионно интервю председателят на Асоциацията на заведенията в България Ричард Алибегов.

В неделя вечерта организацията отправи запитване към членовете си какви да са следващите действия, ако заведенията не бъдат отворен и след 31 януари.

Днес ви питаме: Какви трябва да са следващите действия на затворените бизнеси, не само заведенията, ако щабът реши да удължи забраната за работа и след 31.01.?

  1. Организиране на национален протест.
  2. Обявяване на Гражданско неподчинение по примера на Италия.
  3. Нациоанален протест, а ако исканията ни не бъдат удовлетворени, последващо отваряне на обектите по примера на Италия.
  4. Съгласяваме се да останем затворени, но ако изплатят компенсациите на всички до 31.01, и до същата дата има разписани и приети нови мерки за февруари.

 

В коментарите, които до един ще бъдат прочетени и анализирани от нашия екип, попълвайте обекта, който представлявате и вашата длъжност. В противен случай, той няма да бъде взет под внимание, отбелязват от асоциацията.

 
2021-01-18 15:51:44