Топлофикация Враца раздаде новогодишни подаръци

Топлофикация Враца раздаде новогодишни подаръци

В навечерието на новогодишните празници Топлофикация Враца посетиха лично изрядните юридически клиенти. Представители на дружеството са се обърнали към абонатите с най-висока консумация на топлинна енергия и са им засвидетелствали уважението и благодарността си към тях с подаръци. От дружеството уточниха, че посещенията са изпълнени при спазване на строги мерки в условията на извънредна обстановка.

„Някои от ръководителите на контрагентите, които зарадвахме с подарък, лично ни се обадиха да ни благодарят. Всички бяха възхитени, че въпреки тежката ситуация ние сме единственият доставчик  на услуга, засвидетелствал уважение към коректността и лоялността им“ сподели изпълнителният директор инж. Радослав Михайлов.

През миналата седмица от дружеството са зарадвали и други абонати с още подаръци. С излизането на декемврийските сметки Топлофикация Враца е подарила красиви стенни календари с новото им лого на първите 50 битови клиенти, заплатили своето задължение за топлинна енергия и „Дялово разпределение“.

„Повечето от клиентите, които получиха подарък от Топлофикация Враца, бяха възрастни хора и някои от тях със сълзи на очите ни благодариха за милия жест с пожелание все така да им доставяме качествена и надеждна услуга“ допълни инж. Михайлов.

Директорът използва да напомни на клиентите, че фактурата за услугата „дялово разределение“ може да бъде платена на касите на Топлофикация Враца,по банков път, онлайн, чрез нашите партньори от Български пощи или системата Ипей.

„С оглед прогнозите за екстремнно ниски външни температури през следващите няколко дни, призоваваме жителите  на гр. Враца да ограничат излизанията, като останат по домовете си и да консумират разумно топлинна енергия.“ – отправи апел инж. Михайлов.

При проблеми или въпроси на абонатите към Топлофикация Враца препоръчваме за връзка националния ни номер 0700 89 032, както и официалния мейл на дружеството. Всички актуални новини, обновявани ежедневно,се публикуват на обновения сайт http://toplo-vr.com .
2021-01-18 15:00:17