Ужас! Мъж запали жена си докато спи във врачанско село

Ужас! Мъж запали жена си докато спи във врачанско село

Мъж се е опитал да убие съпругата си. Екшънът се е разиграл снощи във врачанското село Три Кладенци. Около 21.15 часа в полицейското управление в града под Околчица е постъпил сигнал от жител на населеното място, който е заявил, че е открил обгоряла жена в двора на имота й в Три Кладенци. Тя се е опитвала да се загаси. На мястото веднага пристигнал полицейски екип и линейка. Установено е, че силно обгорялата жена е 45-годишната Татяна Теменужкина, която живее на семейни начала с 52-годишния Николай Петров.

В хода на разследването е ченгетата са установили, че докато Татяна е спяла съпругът й Николай я е полял със запалителна течност с цел да я убие. Пострадалата е транспортирана във врачанската болница. Малко по-късно тя е транспортирана за лечение в „Пирогов” в много тежко състояние. Към момента жената е на командно дишане и с опасност за живота.

Веднага след извършването на зверското деняние Николай Петров се е укрил от органите на реда. Тази сутрин обаче той е открит в запустяла местност в Три Кладенци. По случая е образувано досъдебно производство.

 
2020-09-16 10:53:57