Критично е състоянието на юриста на община Враца

Критично е състоянието на юриста на община Враца

Продължава да е много тежко състоянието на Полина Христова. Тя пострада при зверска катастрофа през месец юни тази година. Юристът на община Враца все още е в реанимацията на столичната Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Пирогов” с реална опасност за живота. Това съобщиха за „Враца днес” от пресцентъра на софийското лечебно заведение. Според наши отлично осведомени източници до момента на Полина Христова е направена операция. Ако се прецени лекарите ще извършат още медицински интервенции, допълниха от „Пирогов”.

Припомняме, че в средата на месец юни седмица седем човека пострадаха тежко при зверска катастрофа във Враца. Лек автомобил „Тойта Авенсис” е отнел предимството на движещо се по бул. „Европа” БМВ, след което е последвал жестокият сблъсък между двете коли. По данни на полицията най-пострадала от удара е юристката в Община Враца Полина Христова, която веднага е закарана за лечение в „Пирогов“. С различни травми във врачанската болница бяха настанени колегата на Полина - Генко Стоянов, Ивайло Бойчев и Пламен Ст., които са се возили с нея в японската кола.

Шофьорът на БМВ-то - Иван Ц., и пътуващите с него Валентин и Антонио са се разминали с по-леки наранявания. Ивайло Бойчев вече е изписан от врачанската МБАЛ „Христо Ботев”.
2020-07-03 13:26:01