Дариха пари на родилното във Враца

Дариха пари на родилното във Враца

Финансово дарение е направено на Акушеро-гинекологичното отделение към МБАЛ „Христо Ботев” във Враца. Средствата в размер на 430 лева са събрани от проведен в края на миналата година турнир по волейбол, който се проведе в областния център. В него се включиха четири отбора.

„Събраната сума дарихме на родилното отделение, като жестът ни е само една крачка от това, което желаем да постигнем, а то е – връщане на децата във Враца. В родилното отделение работят страхотни специалисти, които дават всичко за работата си.”, категоричен е общинският съветник от ВМРО Марин Цветков, който е сред организаторите на проявата. Той е категоричен, че за да се направи така, че във Враца да се раждат повече деца трябва да се направят няколко неща. Сред тях е отпускането на по-високи еднократни финансови помощи за отговорните и образовани семейства, ремонт на АГО и др.

На този етап няма яснота точно в какво ще бъдат вложени парите, заяви за „Северозапад днес” изпълнителният директор на врачанската МБАЛ „Христо Ботев” д-р Петър Керемедчиев.
2020-01-10 10:30:09