ВМРО и Красимир Богданов подариха на врачани три запомнящи се часа настроение

ВМРО и Красимир Богданов подариха на врачани три запомнящи се часа настроение

Емоция! Това е лаконичното, но точно определение за онова, което ВМРО- БНД и техният кандидат за кмет на Община Враца Красимир Богданов подариха на своите съграждани. Сред много смях и настроение десетки малчугани, водени от своите родители, видяха прекрасната игра на актьорите от ДКТ-Враца в една доста разчупена постановка на известната приказка „Червената шапчица“. Децата се забавляваха и масово участваха в кукления спектакъл.

Българският дух определено витаеше във въздуха над сцената на парк „Дъбника“ в този слънчев предиобед, когато в комплекса се извиси неземният глас на Лилия Семкова. Има ли нещо по-силно, по-възвишено и по-патриотично от българските народни песни, пропити с горест и гордост. А когато са изпети от една бесарабска българка, хубава като зората, трепва и най-коравото сърце. Мнозина плакаха и пяха заедно с певицата, доста бяха и хваналите се на кръшното хоро, заедно с танцьорите от ансамбъл „Мездра“.

Сетне кандидатът на ВМРО за кмет на Враца Красимир Богданов приветства публиката в парк „Дъбника“, представи своите приоритети в бъдещото управление на общината и призова врачани да подкрепят кандидатите за общински съветници, които представи един по един.

„Какво по-нормално от това, кандидатът на патриотите от ВМРО за кмет на Враца Красимир Богданов, да покани за участие на врачанска сцена най-патриотичната  рок група!“ Това заяви фронтменът на група „Епизод“, преди бандата да забие своите добре познати песни по безсмъртните текстове на Ботев и Вазов, които са скъпи на всеки истински българин.

С номер 34 на 27 октомври 2019 г. за по-добрият кмет на Враца, неколкократно призоваха врачанската общественост от група „Епизод“.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
2019-10-19 23:30:45