Стотици врачани подкрепиха Земеделски народен съюз

Стотици врачани подкрепиха Земеделски народен съюз

Стотици врачани се събраха на амфитеатъра в парк „Дъбника“, за да чуят посланията на листата за общински съветници на Земеделски народен съюз, които са с номер 33 в бюлетината. Водещ на събитието бе актьорът Калин Костадинов, който представи кандидатите за съветници и двамата за кметове - Любен Нинов на Баница и Океан Тодоров на Згориград. Икономисти, лекари, бизнесмени, военни, журналисти, инженери, ветеранът полк. Георги Асенов и млади хора са обединени от идеята, че Враца трябва да бъде красив и подреден „Дом за нашите деца“. Досегашната работа на общинските съветници и идеите за новия мандат представи водачът на листата Диляна Давидкова:   

„Преди 4 години вие ни се доверихте и изпратихте 4-ма от нас в общинския съвет на Враца. За това време ние показахме, че можем да отстояваме и защитаваме добрите решения, както и можем да бъдем „препъни камък“ за лошите предложения. Минахме през тежки спорове по въпросите как се харчат нашите пари. Ние сме хората, които остро поставихме въпросите за лошото състояние на транспорта, както и дали да се  увеличават цените на билетите и картите. Ние сме част от групата общински съветници, която влезе във всяка детска градина на територията на общината и видяхме от какво имат нужда. Поставихме на дневен ред проблемите на спортните зали и спортните клубове. Имахме смелостта да говорим по проблемите на селата в нашата община. Проблемите и неволите нямат цвят. Те не са нито сини, нито червени  и не бива да позволяваме партиите да ни разделят. В решенията, които касаят живота на хората в общината, няма място за политически битки.

Доказахме, че когато всички имаме волята и желанието за работа в полза на хората, тогава се вземат най-добрите решения. Всеки човек от нашата листа работи, живее и се грижи за децата си в нашата община и сме хора, които познават трудностите и неволите. Гласувайки ни отново доверие, ще продължим да работим за интересите на всеки човек от общината. Ще продължим да се противопоставяме, когато няма чуваемост  от големите политически сили.

Защото ние и децата ни нямаме цвятДлъжни сме да се отнасяме отговорно, за да превърнем община Враца в нашия подреден, чист и приветлив дом! Тогава, когато младите хора остават в нашия град, за да живеят тук, всичко, което правим и ще направим  - има смисъл. Ако те тръгнат да търсят по-добро място за живеене, то всичко е напразно!

На 27 октомври си спомнете това и гласувайте за нас  - кандидатите за общински съветници от Земеделски народен съюз с № 33 в бюлетината, за да работим  и да превърнем Враца в дом за нашите деца!“, призова Диляна Давидкова.

Подкрепа за съветници от ЗНС поиска и минния инженер и баща на двама близнаци Огнян Огнянов, който продължи достойно мандата на инж. Пламен Ганецовски.

„На тези избори задачата на нашата страхотна листа с номер 33 е лесна. Защото вие ще подкрепите опитни експерти, личности с достойно поведение в настоящия мандат. Защото съветниците от ЗНС подкрепиха проектите за развитието на Враца и коригираха със своите предложения общинската политика в полза на децата, на младите хора, на спортните клубове и на бизнеса. Не се съмнявайте в тяхното трудолюбие и отговорност и ги подкрепете с 33 в бюлетината на 27 октомври!“, заяви зам.-председателят на ЗНС Явор Хайтов.

За многобройните привърженици на листата на Земеделски народен съюз пя обичаната певица Нелина. Стотици врачани се хванаха на голямото хоро, което поведоха Диляна Давидкова и Мария Петрова.

Листата за общински съветници на ЗНС е с №33 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


сн.2
сн.3
сн.3
сн.4
сн.5
сн.  7


2019-10-19 09:40:25