Кандидатът за кмет на Мездра Надежда Йорданова се срещна с учителите

Кандидатът за кмет на Мездра Надежда Йорданова се срещна с учителите

Като много ползотворни и ефективни, определи инициираните срещи с учители, кандидатът за кмет на община Мездра Надежда Йорданова. На база на разговорите, които бяха проведени с  педагогическите колективи на четири  от градските школа - ПГ „Алеко Константинов”, ПГ по МСС, СУ „Иван Вазов” , ОУ „Христо Ботев” и СУ „Св. Климент Охридски”- Зверино, бяха изяснени основните проблеми  и маркирани приоритетните направления, по които предстои да се работи. Изразените по време на срещите от учители и директори затруднения в образователния процес, са систематизирани и описани. Те ще залегнат в Управленската програма на Местна коалиция „Съюз на демократичните сили”( ПП НФСБ, ПП БДС „Радикали”, ПП СДС”) и ще търсят  своевременно и адекватно решение, заяви кандидатът за кмет на Мездра Надежда Йорданова.

На 23 октомври Местна коалиция „Съюз на демократичните сили” ще предложи на вниманието на всички избиратели разработена Програма за управление. В нея ще бъдат включени всички актуални проблеми, които вълнуват жителите на община Мездра и задачите, които коалицията си поставя за решаване през  управленски мандат  2019 -2023 г. 

Надежда за община Мездра

Ако искате да подкрепите кандидата за кмет на община Мездра Надежда Йорданова и кандидатите за общински съветници от Местна коалиция „Съюз на демократичните сили” можете да гласувате с номер 69 в интегралната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 


1
2


2019-10-17 10:03:24