Жители на Кулата към Калин Каменов: Свършеното в последните 4 години е най-добрата агитация

Жители на Кулата към Калин Каменов: Свършеното в последните 4 години е най-добрата агитация

„Няма смисъл да идвате да ни агитирате по време на предизборната кампания, свършеното от екипа Ви през последните 4 години е напълно достатъчно и видимо за всички“, с тези думи се обърна към Калин Каменов жител на кв. Кулата. Изцяло асфалтираните улици в квартала и строящите се в близост 2 нови завода са само част от темите, които бяха обсъдени на срещата.

„Не смятаме да спрем до тук. Имаме много проекти. Във Враца вече са първите 4 нови автобуса за градския транспорт, но имаме осигурено финансиране за малко над 26 млн. лв. по ОП „Околна среда” за закупуване на 9 нови тролейбуса и 13 нови електробуса“, заяви Калин Каменов. 

По думите му, предстои да бъде изградено изцяло ново енергийно ефективно осветление в града, а в управленската му програма за следващия период са залегнали и обновяване на тротоарната мрежа в града, създаване на нови зони за отдих и система от велоалеи.

Калин Каменов беше придружен от кандидатите на ГЕРБ за общински съветници д-р Иво Ралчовски, д-р Наташка Велчовска, Маргарита Ангелова, д-р Димитър Пеев и Гроздан Темнишки.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
2019-10-09 15:23:06