Атракционен парк край Лева, прозрачност и патриотизъм предлага Красимир Богданов на врачани

Атракционен парк край Лева, прозрачност и патриотизъм предлага Красимир Богданов на врачани  и

Народният представител и кандидат за кмет на Община Враца, издигнат от ВМРО – Българско национално движение Красимир Богданов даде старт на предизборната си кампания. Събитието се състоя в двора на Етнографския комплекс. 

„Подготвихме програма за управлението на Община Враца, с която обещаваме да покажем ново лице и подход към гражданите. Категорично се обявяваме против това местната власт да се превръща в поле за противоборства и сме сигурни, че тя трябва да обединява, а не да разделя и всичко, което ще ви представим е в името на хората“, подчерта Богданов.

Кандидатът за кмет очерта 20 насоки за развитие, които ще реализира след като спечели изборите.

 

„Ще работим в интерес на хората и за увеличаването на средствата по „Малки граждански инициативи“. Ще върнем Враца на врачани, чрез открито и прозрачно управление. Ще подложим на ревизия сега действащите договори. Подпомагано ще бъде отговорното родителство, както и ще осигурим безплатни детски градини. Ще работим за спасяване на МБАЛ „Христо Ботев“. Крайно време е, Общината да осигури условия за пълноценно развитие и реализация на хората с увреждания и да изгради достъпна архитектурна среда. Ще дадем сигурност на хората, премахвайки гетоизираните квартали от Враца и селата. Ще насърчаваме местния бизнес, като основен фактор за икономическо развитие и просперитет. Ще върнем язовира на врачани. Предлагаме създаване на европейски геопарк и атракционен парк по поречието на р. Лева. Твърдо сме убедени, че патриотичното възпитание трябва да е дългосрочна културна и образователна политика на Общината. Настояваме за ясна финансова политика и инвестиции във всяко населено място. Финансова децентрализация на кметствата, чрез въвеждане на система, базирана на принципа на делегираните бюджети. За да осъществим всичко това, ние искаме вашето доверие!

Със самочувствие и увереност заставам начело на патриотичния отбор, като кандидат за кмет на Община Враца. Моят номер е 34!“, каза пред стотици врачани Красимир Богданов.

На събитието бяха представени кандидатите за кметове, които са общо 12. Пълна е и листата с кандидати за общински съветници. На първите места в нея са Красимир Ангелов и Марин Цветков, следвани от д-р Цветан Петров, председателят на младежката организация на ВМРО-Момчил Янков, историкът Мая Антова, Страхил Цеков и много други. В листата са професионално подготвени, доказали се в годините с работата си врачани.

 

 

 

За предстоящите избори Красимир Богданов получава подкрепата на НФСБ, ДБГ, Движение за радикална промяна „Българска пролет“, Съюз на патриотичните сили „Защита“, Социалдемократическа партия, Обединена социалдемокрация.

 

 

Гласувайте на 27 октомври с номер 34 в бюлетината за кандидатите на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ

 

Да живее България!“

 

Тържествената вечер продължи с изискан коктейл, много настроение и пожелания за победа в изборите на 27 октомври.

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
2019-10-02 09:56:34