Експертиза и отговорност за Враца предлага ''Демократична България''

Експертиза и отговорност за Враца предлага ''Демократична България''

Експертиза и отговорност в местното самоуправление предлага листата на „Демократична България“ с кандидати за общински съветници във Враца. Старт на кампанията си те дадоха пред сградата на Дома на науката и техниката, а специален гост бе актьорът и кандидат за съветник в столицата Веселин Калановски.

„За мен е чест да съм водач на листата на „Демократична България“. В нея са събрани доказани професионалисти, с експертиза и отговорност да вземат дейно участие в процеса на вземане на добрите решения за Враца“, заяви водачът на листата Владислава Лакова. Тя подчерта, че опитът в общинския съвет й дава сили и увереност за бъдещата работа в полза на врачани.

Вторият в листата – адвокатът Христо Петков, се представи като познат и реализиран във Враца човек.

„Не си търся работа, нито пък удобно място. Имам достойна реализация и искам да предложа своите експертиза и познания за нужната на Враца промяна“, подчерта Петков и уточни, че за общината трябва да се работи в посока опазване на екологичното равновесие, по-сериозна подкрепа за местния бизнес и завишен контрол върху разхода на публични средства.

Трети в листата е „ветеранът“ в общинския съвет Георги Генов.

„Роден съм във Враца, работил съм тук и съм създал голямо семейство. Имам нужните опит и познания за процесите в местната власт и искам заедно да променяме общината така, че децата ни да остават тук“, обяви Генов.

Пламенна реч поднесе педагогът и кандидат за общински съветник Мария Димитрова.

„Ние не сме тук за постове, не сме тук и за пари. Имаме престижни професии, здрави семейства, реализирани деца и врачани ни познават. Като общински съветник аз няма да получавам заплата, защото вземам възнаграждение като преподавател в моето училище. Няма да получавам и пари за участие в комисии. Ще работя, за да се спазват установените правила и да се наложат нови, по-ефективни такива“, категорична бе Димитрова.

В листата на „Демократична България“ са още популярни лица като актьорът Явор Зехиров, Анжело Иванов, Васко Врачовски, Бенчо Бенчев, д-р Ани Вълова и други. Общо 20 са кандидатите на дясното обединение за местните избори на 27 октомври. Те са с номер 66 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 
2019-10-01 14:13:30