ГЕРБ откри кампанията си за местни избори в ''Дъбника''

ГЕРБ откри кампанията си за местни избори в ''Дъбника''

С концерт на фолклорната певица Поли Паскова и жители и гости на Враца ГЕРБ откри кампанията си за Местни избори 2019 в ж.к. „Дъбника“.

„Няма да забравя момента, когато преди четири години, с моите колеги, много от които са и сега до мен, бяхме заедно на тази сцена. Тогава бяхме ентусиасти, които искаха нашият град да се управлява по-добре”, обърна се към хората Калин Каменов. „Днес, можем да кажем, че заедно с моите колеги общински съветници успяхме да превърнем тези мечти в реалност“, добави той.

Калин Каменов представи приоритетите от управленската програма за следващия мандат на ГЕРБ. Тя съдържа 43 основни задачи. Както и досега основен приоритет е образованието, каквато е и националната политика на ГЕРБ. Приоритет остават подобряването на инфраструктурата и привличането на нови инвеститори, след започването на строежа на двата нови завода в общината.

„В краткия период от четири години положихме основите на нов икономически просперитет за Враца, който е пример не само за Северозападна България, но и за цялата страна. Щастлив съм, че преди няколко дни, не аз, а Враца получи наградата за най-сериозен и бърз икономически растеж в националния конкурс „Кмет на годината”, коментира Калин Каменов.

Той подчерта, че в листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ има качествени професионалисти в различни сфери. „Тази листа е гаранция за успех, за бъдещето развитие на Враца. Ако искате Враца да продължи да се развива успешно, подкрепете ни с номер 43, за да може с професионализъм, сърце и хъс да продължим да променяме Враца и тя да бъде такава, за каквато мечтаем“, завърши Калин Каменов под аплодисментите на врачани.

 

Кандидатите на ГЕРБ са с номер 43 в бюлетината на 27 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 
2019-10-01 10:48:31