ГЕРБ гарантира да продължи работата за Враца на старта на кампанията си

ГЕРБ гарантира да продължи работата за Враца на старта на кампанията си

Да продължи работата за подобряване на живота на врачани поеха ангажимент Калин Каменов, кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства в общината на старта на предизборната си кампания. Кандидатите бяха подкрепени и от министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, евродепутата Андрей Новаков и общинския ръководител на партията Малина Николова.

„През последните години ние свършихме много работата във всички сектори. Доказахме, че знаем, можем и искаме да развиваме Враца”, заяви Калин Каменов пред съмишлениците и симпатизантите, които се бяха събрали в двора на Етнографско-възрожденски комплекс „Св. Софроний Врачански”. 

“Щастлив съм, че днес до мен има добре подготвен, знаещ и можещ екип от професионалисти, с които съм сигурен, че през следващите четири години работата във Враца ще продължи с още по-сериозни темпове”, добави той.

Калин Каменов очерта и основните задачи в приоритетните сектори за Враца за следващия управленски мандат – инфраструктура и градска среда, образование, транспорт, здравеопазване, култура и туризъм, подобряване на пътната свързаност със селата от общината, спорт.

„Щастлив съм, че във Враца се сторят заводи, но това не е достатъчно. В следващия управленски мандат работата за привличане на инвестиции ще продължи”, ангажира се от името на всички кандидати Калин Каменов. По думите му освен двата завода на МД Електроник и на ТЕКЛАС, са водени разговори и се очаква в следващата година във Враца да отворят врати още два завода.

„През октомври ще стартират реалните дейности по пътя Мездра – Ботевград“, обяви регионалният министър Петя Аврамова. По думите й Враца и Северозапада получават мощна подкрепа от премиера Бойко Борисов и от правителството на ГЕРБ, а работата и инвестициите за подобряване на инфраструктурата ще продължи.

„През изминалите 4 години Калин Каменов направи едно основно нещо – извади Враца от черните хроники на българските медии“, заяви Андрей Новаков.Той изреди множество добри инициативи, с които Враца влезе в националните хроники в последните 4 години.

В листата си с кандидати за общински съветници ГЕРБ залага както на вече утвърдени имена в Общинския съвет, така и на много нови лица, доказали се в сферата на здравеопазването, образованието и икономиката, както и на много младежи, които да внесат нови идеи в работата на Общинския съвет. ГЕРБ издига кандидати за кметове на всички кметства в общината, в които се провеждат избори. За следващ мандат се издигнати всички успешни кметове на села на партията, а нови за партията лица ще се борят за кметското място в останалите.

Преди официалното представяне на кандидатите на ГЕРБ от община Враца Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий отслужи  водосвет за здраве и просперитет в община Враца в храм „Св. Възнесение”.

 

 Купуването и продаването на гласове е престъпление.
2019-09-28 16:33:22