Николета Лозанова при Божинов във Враца

Николета Лозанова при Божинов във Враца

Николета Лозанова избра да подкрепи бившия си съпруг Валери Божинов след раздялата му с дългогодишната му приятелка Биляна Дол. Нещо повече! Плеймейтката замина за Враца заедно с общата им дъщеричка Никол, за да го подкрепя и утешава. Новината научи "България Днес" от близки до футболиста хора в града под връх Околчица.

От няколко дни Николета е неотлъчно във Враца до Божигол. 33-годишният талант се завърна да рита в местния "Ботев". Нападателят приема тежко събитията, които му се случват в последно време. Той първо бе освободен от любимия си клуб "Левски", след като новият старши треньор Петър Хубчев обяви, че няма нужда от него. След това дойде и краха на връзката му със знойната сръбкиня Биляна. Тя си позволи публичен линч към него и разкри, че българинът й е изневерявал и не е успял да пречупи нагона си към жените.

Самата Николета се похвали в социалната мрежа инстаграм с видео и снимки от Враца. Тя показа кадри от Врачанския Балкан, придружени с голямо сърце. Лозанова признава, че застава на негова страна. Тя обяви, че в една раздяла виновна не е само едната страна, а и другата. Българката е прекратила приятелските си взаимоотношения с Биляна Дол, за да бъде солидарна напълно с Валери. Тя дори е изтрила общите снимки с доскорошната си сръбска дружка.
2019-07-19 15:37:18