Снаха на топ юрист показа диаманта

Снаха на топ юрист показа диаманта

Уникален диамант на пръста показа бъдещата снаха на юристката Искра Фидосова - Лора, видя "България Днес". Младата красавица скоро ще влезе в семейството на бившата първа дама на ГЕРБ като съпруга на сина й Франсоа.

Както "България Днес" пръв писа, Франсоа предложи брак на дългогодишната си любима Лора още през февруари, а хубавицата казала "да". Доскоро дискретни за личния си живот, бъдещите младоженци вече не крият, че сватбата чука на вратата. Лора показа изумителния пръстен, с който Франсоа паднал на колене на екзотична почивка и й предложил брак. Бъдещата двойка живее заедно в лъскав столичен квартал, след като Фидосова се изнесе от жилището и го предаде на сина си и бъдещата си снаха.

Юристката се оттегли със съпруга си в Монтана, където той върти ресторантьорския бизнес, а тя управлява собствената си кантора. Двамата стягат и сватбата на сина на Фидосова, въпреки че все още бъдещите младоженци не са избрали къде да се венчаят. Вместо да мислят за рокли, покани, гости и цветя, Лора и Франсоа не спират да обикалят на романтични воаяжи, преди да си кажат заветното "да". Наскоро те посетили Копенхаген, но обиколили и други градове на Стария континент, научи още "България Днес". Заради вълненията покрай годежа и пътешествията синът на Фидосова буквално се е стопил. Бъдещият юрист е неузнаваем с новата си атлетична визия и мускули.

Сватбата се очаква да се случи през лятото, но Франсоа и Лора били против желанието на семейството венчавката да е в родната Монтана. Причината - двамата имат десетки приятели в столицата, тъй като от години Франсоа учи в София, а Лора е столичанка. Младежът тръгна по стъпките на майка си и записа право, докато Лора се обучава за архитект, също като майка си Алиета.

 

 

 
2019-06-10 14:56:49