Мария Габриел: Европа не прави разлика между голямо и малко населено място – тя е навсякъде

Мария Габриел: Европа не прави разлика между голямо и малко населено място – тя е навсякъде

„Европа не прави разлика между голямо и малко населено място – тя е навсякъде. Ще работя за Европа на малките проекти, за Европа, която гради, а не руши. На тези европейски избори Враца има особено значение, защото тя е със свой кандидат за депутат в ЕП. Развитието на Враца е видимо под ръководството на кмета Калин Каменов и за това голяма роля има и европейската солидарност. Нищо от ЕС обаче не е даденост. Европа е на кръстопът и ние трябва да й посочим правилната посока – а тя е подкрепа за ГЕРБ, СДС и ЕНП“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Мария Габриел във Враца. Тя участва в събитие, на което бяха представени кандидатите на ГЕРБ и СДС за членове на следващия Европейски парламент.

Тя сподели, че за нея е огромна чест да води най-добрия и подготвен отбор от кандидати за евродепутати.

„Европа не прави разлика между голямо и малко населено място – тя е навсякъде. Ще работя за Европа на малките проекти, за Европа, която гради, а не руши. За Европа, която взема предвид всяка позиция – преди окончателното решение. За Европа, която носи полза в ежедневието и гарантира нашата сигурност и развитие”, отбеляза водачът на листата.

По думите й младите хора имат нужда образованието да стои все така високо в дневния ред на Европа. „За това ще остане приоритет и занапред. Инвестиция в образованието е най-добрата инвестиция в нашето бъдеще“, каза още Мария Габриел.

„Враца е европейски град. Отборът на ГЕРБ и СДС е най-силният. Вижте само какви успехи постигна ГЕРБ и неговите представители в ЕП. Много проекти бяха реализирани и ключово за това бе европейското финансиране. Аз имам кауза – Северозападна България. Искам след 5 години ние вече да не сме най-бедния регион“, заяви на свой ред кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски.

„Аз съм горд български учител, защото образованието е приоритет за правителството. 35 процента  увеличение на учителските заплати за последните две години, увеличение на средствата в образованието с над 900 млн. лв., над 500 ремонтирани училища. Подкрепете ни, за да продължи всичко това“, бяха думите на Асим Адемов – кандидат за евродепутат от ГЕРБ.

„Виждам Враца преобразена и това е моята мечта за целия Северозапад – да бъде привлекателно място за туризъм и инвестиции. Усилията на правителството и на местната власт вече дават резултат. Да, има още какво да се желае – но за тази цел имаме нужда от подкрепа. Номер 12 в бюлетината на 26 май“, заяви Лиляна Павлова.

„Ние от ГЕРБ и СДС сме един отбор, който иска България да успее в Европа. И ще успеем ако не допуснем грешката да върнем властта на онези, които съсипаха държавата. На тези избори трябва да има един победител - ГЕРБ и СДС“, посочи Александър Йорданов.

„Трябва ни вашата подкрепа за да успеем на 26 май, защото това е важно за България и Европа. Колкото повече евродепутати изпратим – толкова по-добре за нашето европейско бъдеще“, обърна се към присъстващите председателят на СДС Румен Христов.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
2019-05-09 14:03:37