Туристически предприемачи пристигат с велосипеди във Враца

Туристически предприемачи пристигат с велосипеди във Враца

Враца ще е един от градовете, пред които преминава вело обиколката на България, осъществявана от двама млади предприемачи с кауза в сферата на туризма. Пламен Иванов и Емилиян Николов са озаглавили инициативата си „От Б до Я“. С нея те целят да популяризират България и да насърчат предприемачеството в сферата на туризма. Според тях все още липсва добро сътрудничество за създаването на стойностни и устойчиви продукти и услуги.

Те ще са във Враца на 2 май 2019 г. и от 18:00 ч. в „Гнездото coworking“ на ул. Кокиче 14 (до ИТ центъра) ще се срещнат с всички, които имат интерес към тяхната кауза. Срещата е отворена към всички и би представлявала интерес за професионалисти и предприемачи свързани директно или не с туризма, ценители на българската култура и традиции, дейни ентусиасти, които търсят вдъхновение и възможности в желанието си да променят средата ни към по-добро.

Във Фейсбук страницата си (https://www.facebook.com/otBdoYA/), която са създали Пламен и Емилиян разказват със снимки и видеа за своето вълнуващо пътешествие, което е стартирало на 1 април. До момента са събрали невероятни преживявания и красиви кадри от Родопите, Варна, Русе, Велико Търново и много други места по пътя им.

Емо е човекът който стои зад Bulgaria Guide. Винаги позитивен и готов за нови приключения. Вярващ в това, че развитието на туризма в България тепърва започва. Една от неговите цели е да обиколи и снима всяко едно кътче от това невероятно място, наречено България.

Пламен е създателят на Insaiders. Той е ентусиазиран пътешественик и любител на предизвикателствата в търсене на себеусъвършенстване и оказване на положителна промяна върху средата и хората около себе си. Учил и работил дълги години навън, това което го връща 15 години по-късно в България e идеята да доближи българската култура до чуждестранните ни посетители.

Създател е на платформата Insaiders, с която свързва пътешественици с местни професионалисти, които им разкриват автентичната страна на нашата родина под формата на автентични преживявания. Това, което го движи, е мисията да обединява хората и създава нови възможности, за да може заедно да градим една по-добра среда за всички нас и за нашите посетители.

 
2019-04-26 10:26:19