Онлайн бизнеса усвояват ученици от ПГТР в Полша

Онлайн бизнеса усвояват ученици от ПГТР в Полша

Учители и ученици от Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство-Враца посетиха училището Zespol Szkol im. Stanislawa Staszica  в гр.Пила, Полша – координатор по проект BEING AWARE OF WORLD OF BUSINESS ONLINE/Да осъзнаем света на бизнеса онлайн/ по програма Еразъм+ на Европейската комисия. Присъстваха партньорите по проекта – Полша, България, Италия, Турция и Румъния.

На срещата  ученици и  учители представиха своите училища, техните региони и държави, както и избора на кариера. Тази дейност беше последвана от филмови и търговски семинари, по време на които учениците от всяка страна научиха за търговски кампании за добър бизнес, бизнес онлайн  и изкуството да правят успешна реклама. Те имаха възможност да снимат и редактират свои собствени реклами, направени за проекта-  запознаване с изкуството на киното. Представени бяха презентации, посветени на онлайн бизнеса и бизнес възможностите във всяка страна. Учениците участваха в  семинар по бизнес отношения за предприемачески умения и комуникация в бизнеса, ръководен от Доктор Моника Клос, мениджър, преподавател в полското училище.

Партньорите по проекта от Полша, Турция, Румъния, Италия и България бяха приети от ръководството на  Община Пила. Те споделиха основните цели и предстоящите дейностите по проекта.

 

 

 

 

 

 
2019-03-01 09:26:13