Сашо Ангелов: Не съм терорист

Сашо Ангелов: Не съм терорист

Старши треньорът на Ботев /Враца/ Сашо Ангелов изрази задоволство от подготовката, която тимът му проведе. Той се надява, че отборът ще успее да надгради над добрия есенен полусезон и не се притеснява от напускането на Валери Божинов.

"Аз не съм терорист, в кръга на шегата казвам, че по този начин правят пари, трупат качества, работата трябва да се възнагради. Беше по-систематизирана подготовката, имаше от всичко по малко, отборът мисля, че е подготвен добре. По традиция Ботев Враца играе малко по-зле втория полусезон, искам да го пречупя това нещо", заяви Ангелов пред Диема.

Той коментира и защо така и не видяхме Валери Божинов и Валери Домовчийски да играят заедно като титуляри.

"Те никога не са играли заедно. Валери и Валери не са играли заедно, просто защото не можеха да паснат и двамата, губехме един човек, защото и двамата са нападатели, затова предпочитах да не играят заедно. Юлиан Ненов също напусна Ботев в посока Мароко, а единственият нов нападател е Мирослав Будинов, който трябва да запълни дупката.

Не е в това състояние, в което аз го помня. С негова и моя помощ ще влезе в това, което трябва. Будинов и Валери Домовчийски, това са нападателите. Засега няма нищо такова, че ще идва нов нападател", завърши треньорът.
2019-02-15 11:06:39