Враца влиза в дигиталната епоха тази събота

Враца влиза в дигиталната епоха тази събота

„Дигитализирай това“ е името на събитие, което ще се проведе днес. Негови организатори са Враца софтуер общество. То е посветено на бъдещето на дигиталния маркетинг и ще се състои в актовата зала на СУ “Козма Тричков” гр. Враца.

Лектори на второто издание ще бъдат Йоана Христова, Ивайло Йорданов и Емилиян Кадийски, които ще говорят съответно за маркетинг чрез съдържание, маркетинг в социалните медии и дигитализацията в информационната ера.

 Ще бъдат разгледани и някои основни направления в дигиталния маркетинг: управление на реклами във Facebook и Google, създаване на съдържание, SEO, електронна търговия и изготвяне на маркетинг стратегия.

По време на събитието ще бъде представен предстоящия 4-месечен курс по Дигитален маркетинг на Враца софтуер общество. Той започва в края на февруари 2019 г. и е предназначен както за ученици в гимназия, така и за работещи и безработни.

В миналогодишното първо издание на курса взеха участие 25 човека, а сред тях има вече работещи в тази сфера. В дигиталната ера има търсене както на програмисти, така и на специалисти по дигитален маркетинг, напомнят от Враца софтуер.
2019-01-26 09:31:46