Намериха труп във врачанско село

Намериха труп във врачанско село

Ужасяваща смърт на мъж разтърси врачанското село Оходен. Нелепата смърт след запой застигна 59-годишния Младен Димитров. Тялото му е намерено увиснало на входната врата на родната му къща. На трупа са натъкнал негов съселянин вчера по обяд.

Починалият Младен е работил по програмата за временна заетост. През вчерашния ден обаче той не се явил на работа. Към 12 ч. кметът на Оходен Тодор Тодоров изпратил негов подчинен да отиде до домът на 59-годишния мъж. Стигайки до мястото работникът се натъкнал на ужасяваща гледка. Тялото на Младен било провиснало от вратата. Оказало се, че в понеделник вечерта той е бил на солиден запой в местната кръчма. Младен тръгнал да се прибира, но не успял да отключи портата на къщата си и решил да прескочи. Вместо това се закачил на шип на оградата, който го разпорил от кръста надолу и мъжът увиснал на мрежата. Вероятно е починал от кръвозагуба.

Трупът е открит на следващия ден. Сигнал до полицията е подал кметът на Оходен Тодор Тодоров. При извършения оглед ченгетата не са открили видими следи от насилие. През днешния ден ще се извърши аутопсия на тялото на починалия.

Младен е живеел сам, след като родителите му са починали преди години. Сестра му от Варна е пристигнала в Оходен, за да организира погребението, което ще бъде утре.
2018-12-05 11:12:34