Борован обновява улици с държавни пари

Борован обновява улици с държавни пари

Общо 10 улици ремонтираха в община Борован с отпуснати от държавата средства. Общо сумата, преведена на администрацията с две постановления на Министерски съвет, възлиза на 700 000 лв. С полученото финансиране се обезпечиха трети и четвърти етап от ремонта и рехабилитацията на улици на територията на община Борован .

В местното село Добролево бяха отремонтирани пътните отсечки "Дружба“, "Веслец", "Здравец", "Вестител" и "Кирил и Методии".  Общо рехабилитацията обхваща 1870 метра от уличната мрежа на населеното място.

На четвърти етап бяха отремонтирани и улиците "Рашо Трифонов“, "Тошка Петрова", "Паисий Хилендарски", ул. "Ген. Ангел Андреев" и е в процес на довършване ул. "Хан Крум". В Борован обновените участъци са с обща дължина около 2138 метра.

"Тези улици до сега не бяха виждали асфалт от оформянето им като такива. Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова продължава да изпълнява своята програма за оптимизация на инфраструктурата на общината, с което се подобрява и живота на населението", коментират от общинската администрация. 
2018-10-11 16:18:07