Обявиха конкурс за униформени във Врачанско

Обявиха конкурс за униформени във Врачанско

Конкурс за полицаи в Областната дирекция на МВР във Враца обявиха от силовото министерство. Три от позициите са за полицейското управление в Козлодуй. Една вакантна длъжност е за старши комисар (водач на патрулен автомобил) и две за старши полицаи. Редови полицаи се търсят и в Сектор „Пътна полиция“, както и в Районните управления в Оряхово, Мездра и Роман.

Кандидатите трябва да имат само българско гражданство, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията, да не са привлечени като обвиняеми или не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер. Освен това те трябва да не са по-възрастни от 40 години, освен ако не са бивши или настоящи служители на МВР; да имат завършено средно образование; да отговарят на минималните изисквания за физическа годност и психологична пригодност; да притежават свидетелство за управление на МПС категория „В” или по-висока; да отговарят на медицинските изисквания за работа в МВР.

Документи за кандидатстване се приемат в 20-дневен срок след 5 октомври 2018 г. в Сектор „Координация, административно и правно обслужване и човешки ресурси“ към отдел „Административен” при ОДМВР – Враца.

 
2018-10-09 15:37:51