Десислава Марковска е новият заместник-кмет на Борован

Десислава Марковска е новият заместник-кмет на Борован

От днес община Борован има втори заместник-кмет. Това е Десислава Марковска. Тя ще е с ресор „Инвестиционна политика, проекти и обществени поръчки“.

Десислава Марковска родена на 4 януари 1980 г. в село Добролево. Средно образование  завършва в Икономически техникум „Козма Тричков“ гр.Враца със специалност „Икономика и маркетинг на предприятието. Притежава дипломи за висше образование със следните специалности: магистър по „Икономика“, по „Валутен и митнически контрол“ и „Юрист“.  Професионалното й развитие започва през декември 2007 г. като управител на частна фирма, а през септември 2008 г. се регистрира и като земеделски производител, които управлява успешно. През април 2012 г. започва работа в Община Борован на длъжност експерт „Обществени поръчки“ .

В продължение на 6 години професионален опит и стаж като експерт „Обществени поръки“, тя усъвършенства своите умения в сферата на обществените поръчки и проектите, което неминуемо доведе до гласуваното доверие от страна на кмета на община Борован инж.Десислава Тодорова да я назначи като неин втори заместник кмет, отговарящ за ресора „Инвестиционна политика, проекти и обществени поръчки“.
2018-08-06 12:03:26