Поощриха деца с Бал на талантите

Поощриха деца с Бал на талантите

Традиционният „Бал на талантите”, организиран от НУ „Св. Софроний Врачански”се проведе във Враца. На него присъстваха всички ученици от училището, които имат призови места в областни, национални, международни конкурси и състезания от различни области.

Антоанета Сиракова, директор на училището, откри празника с поздрав към заслужилите първенци и техните учители, благодари им за труда, който полагат и за приноса, който имат в утвърждаване името на училището.

Заедно с тях се връчиха и две специални грамоти - Приз „Добро сърце”, а  носителите са Ева Йорданова от 4а клас и Илия Станиславов от 3а клас. Връчването на тези награди е инициатива на Детски парламент „Детство без тревоги” и са с цел да се  насочи вниманието на учениците към добрите постъпки, толерантността и моралните ценности.

Мероприятието е дългоочаквана, тържествена кулминация на учебната година не само за наградените деца, но и за техните родители, затова след официалната част за всички имаше танци, забавления и ведро настроение. 

 
2018-06-04 11:20:41