Ученици си спретнаха градинско парти

Ученици си спретнаха градинско парти

Градинско парти се проведе в ОУ „Васил Левски“-Враца. Партито бе открито с уникални изпълнения на мажоретния състав към училището с ръководител Диана Дамянова. Публиката се наслади на хор „Лъвски сърца” под ръководството на Илко Станишелски. Особено настроение предизвикаха децата, участващи в група по интереси в „Народни танци и хора” с ръководител Петър Вълков.

Тази година градинското парти се проведе под надслов: „На крачка от професията”. Специални гости – партньори на училището бяха – ПРТГ, ПТГ „Никола Й. Вапцаров” и ПГ „Димитраки Хаджитошин” Под формата на игра присъстващите се запознаха с тънкостите на различни професии. Учениците от професионалните гимназии показаха удоволствието да избереш определена професия и дадоха първите насоки на любознателните си привърженици. Учители, участващи в проекта „Твоят час” предоставиха занимателни игри, кръстословици и викторини по учебни дисциплини. Всички, които обичат да творят, се включиха в ателието за сгъване на оригами и рисуване на асфалт. За добрия външен вид  /стайлинг/ се погрижиха дизайнери от „Ателие за парти грим” и от „Студио за красота”. Децата със спортен дух премериха сили в щафетни игри, футбол, теглене на въже. Гостите на партито се насладиха на оригинални хапки, различни видове баници, плодове и разнообразни разхладителни напитки, приготвени от учениците на ПГТР.

В края на партито директорът на училището, връчи награди на ученици, с принос в утвърждаване авторитета на учебното заведение в различни области и направления.
2018-06-01 14:25:22