Спонджбоб са победителите в Лов на съкровище

Спонджбоб са победителите в Лов на съкровище

Тази неделя  за четвърта поредна година се проведе Лов на съкровище - Враца. Темата на лова бе “Долната земя”. Сюжетът бе вдъхновен от местните легенди и обичаи. Участниците трябваше да преминат през многобройни следи и да изпълнят поставените им от организаторите предизвикателства в опит да спасят светът такъв, какъвто го познаваме. Ловът тази година беше по-високотехнологичен, като участниците се ориентираха по загадките и картата с помощта на специално създадено за събитието приложение.

85 души разпределени в 21 отбора започнаха надпреварата. Финалът беше на църквата “Св. Николай” зад площад Ботев, а награждаването се проведе в актовата зала на СУ “Козма Тричков”. Най-добре по трасето се справиха победителите от отбора Спонджбоб. На второ място останаха Justice League, а на трето място завършиха Bubbles2. Първите три отбора си тръгнаха с медали, а победителите се прибраха вкъщи с 5 броя спортни хвърчила.

Организатори на събитието бяха Враца софтуер общество и Тиймко с помощта на доброволци от  Ученически общински съвет - Враца . Главен партньор на събитието е фондация “Америка за България”, а основен спонсор - община Враца.

 

 
2018-05-21 13:29:08